Tri osječke grobljanske kapele, 3 - Damjanović, Dragan (2009)
Članak govori o izgradnji i opremanju grobne kapele (Mauzoleja) obitelji Pejačević na groblju u Retfali kod Osijeka. Podignuta je 1891. u neobaroknom stilu.
Projekt MZOS
HRV