Hinko Juhn – otet zaboravu - Magaš Bilandžić, Lovorka (2009)
Članak je prikaz knjige "Juhn" Davorina Vujčića koja je 2009. izašla u izdanju Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i ArTresor naklade.
Projekt MZOS
HRV