Frula Jamesa Cooka - Botica, Dubravka (Array, 2006)
Prikaz obnovljene kuće W.A.Mozarta u Beču, u kojoj su izloženi predmeti koje je glazbenik koristio, pa tako i frula koja ga je nadahnula za skladanje Čarobne frule. Kuća je obnovljena u sklopu obilježavanja 250. godišnjice Mozartova rođenja.