Novi pogled na svakodnevicu antike - Botica, Dubravka (2006)
Prikaz izložbe Posljedni sati Herkulaneja /Die letzten Stunden von Herculaneum/, održane u Archäologische Staatssammlung, München, 2006.
HRV