Prikaz knjige Med politiko in stvarnostjo - Ščukanec, Aleksandra (Array, 2010)
U ovome je radu prikazana knjiga o jezičnoj situaciji, statusu i percepciji nacionalnih jezika u zemljama bivše Jugoslavije.