Prikaz knjige Med politiko in stvarnostjo - Ščukanec, Aleksandra (2010)
U ovome je radu prikazana knjiga o jezičnoj situaciji, statusu i percepciji nacionalnih jezika u zemljama bivše Jugoslavije.
Projekt MZOS
HRV