(Neki pokazatelji prostorne socijalne diferencijacije i socijalne segregacije stanovništva Zagreba 1971 godine) - (Čaldarović, Ognjen) (1975)
U radu se analiziraju pokazatelji socijalne diferencijacije i socijalne segregacije stanovništva Zagreba 1971. g.
HRV