Muški lik - ženska glumica. Uz predstavu "Revizor" Krešimira Dolenčića - Vojvodić, Jasmina, profesorica ruske književnosti (Array, 2009)
U tekstu je riječ o postavci "Revizora" u režiji Krešimira Dolenčića (Zagreb, Gavella, 2007). Novina koja se u predstavi pojavljuje ženske su glumice u ulogama činovnika-muškaraca. Dolenčić u predstavi pušta glumca da igra, dajući mu priliku da uvijek bude Drugi.