Predgovor (U povodu dvjestote obljetnice Gogoljeva rođenja) - Vojvodić, Jasmina, profesorica ruske književnosti (2009)
Tekst je uvodnik i predgovor bloku posvećenom dvjestotoj obljetnici Gogoljeva rođenja.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV