Mogu li se sresti umjetnik i imbecil? - Bagić, Krešimir (Array, 2009)
Članak pojašnjava, oprimjeruje i komentira dvije figure koje se temelje na humornom iznevjeravanju horizonta očekivanja te na jezičnome ludizmu. Prva, kalambur, podvrsta je igre riječima čiji učinci ponajviše ovise o zvukovnoj sličnosti združenih jedinica. Druga, aprosdoketon, zasniva se na upotrebi smisaono suprotnoga pojma onome koji je kontekstualno nagoviješten.