Riječi, značenja i svjetovi - Bagić, Krešimir (Array, 2009)
Članak prikuplja i pojašnjava temeljne smislove pojma neologizam, te ih oprimjeruje u hrvatskome jeziku. Načelno, neologizam je nova riječ, novo značenje postojeće riječi, posuđenica, ponekad čak i oživljenica.