Riječi pod riječima - Bagić, Krešimir (Array, 2009)
Članak rekonstruira povijest i praksu anagramiranja od Likofrona iz Halkide (3. st. pr. Kr.) i kabale preko astronomskih anagrama i De Saussureova bavljenja tim fenomenom do suvremenih primjera anagramiranja u pjesništvu ili enigmatici.