Što kad bi sve postalo 'ono'? - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Članak na primjerima hrvatskih diskurzivnih praksi analizira semantički potencijal, tvorbu i funkcije eufemizama - izraza kojima se zamjenjuju vulgarizmi, tabuizirane riječi ili riječi koje označuju kakvu opasnu, šokantnu ili neugodnu pojavu.