Jezična simetrija - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Članak tematizira dvije figure koje se zasnivaju na sintaktičkom preklapanju dvaju dijelova rečenice ili pak dviju rečenica. Riječ je o hijazmu i njegovoj podvrsti antimetaboli. Uz određenja figura, navode se i komentiraju njihovi primjeri u rasponu od "Biblije" do reklame.