Povijest austrijskog plakata - Magaš Bilandžić, Lovorka (Array, 2010)
Članak je prikaz izložbe "2 x 100 najboljih plakata" održane u Muzeju primijenjenih umjetnosti u Beču od 25. 11. 2009 do 10. 1. 2010.