Grad i promet u svjetlu ograničenja - Čaldarović, Ognjen (Array, 1979)
U radu se kritički ispituju učinci ograničenja kretanja privatnog prometa u Zagrebu s obzirom na energetsku krizu i nedostatak goriva.