Neki sociološki kriteriji valorizacije liječničke profesije u suvremenom društvu - Čaldarović, Ognjen (1986)
U radu se kritičkli analiziraju sociološki kriteriji kojim se valoriziraju profesije u suvremenom društvu a na primjeru medicinske profesije.
HRV