Socijalizam i grad - Čaldarović, Ognjen (Array, 1985)
U radu se kritički razmatraju aspekti socijalizma i njeghova postignuća u organizaciji gradskog života, počev od planiranja grada do postizanja harmonične socijalne strukture i rezidencijalne nesegregacije.