Neočekivane posljedice planiranja razvoja gradova u Jugoslaviji - Čaldarović, Ognjen (1986)
U radu se prezentiraju različite neočekivane posljedice planiranja urbanog razvoja u Jugoslaviji. Razmatra se pojkava novih naselja i novih gradova te problemi postizanja harmonične socijalne integracije u gradovima.
HRV