Sekundarno stanovanje - Čaldarović, Ognjen (Array, 1988)
U radu se raspravlja o karakteristikama sekundarnog - vikend stanovanja. S obzirom na veliki porast brioja vikendica, kleti i drugih sekundarnih oblika rezidencija, ukazuje se na nedovoljnu proučenost navedenog fenomena te se u nastavku rada razmatraju osnovne posljedice ovakvog tipa stanovanja.