Socijalne dimenzije strukture ekološkog rizika - Čaldarović, Ognjen (1996)
U radu se raspravlja o najvažnijim dimenzijama strukturiranja ekološkog rizika te o utjecaju socioloških varijabli na taj proces.
HRV