Lokalitet: Pod Cvitušom, Lovinac (170) - Olujić, Boris (Array, 2008)
Rad donosi izvješće o arheološkom istraživanju rimske ceste u okolici Lovinca tijekom 2007. godine. Tijekom istraživanja praćen je nastavak trase rimske ceste te obavio i sustavni pregled pretpostavljene trase.