„Igor Uranić, Aegyptiaca Zagrabiensia. Egipatska zbirka Arheološkog muzeja u Zagrebu, Zagreb 2007 - Osterman, Jasmina (Array, 2009)
Rad je prikaz novog kataloga Egipatske zbirke Arheološkog muzeja u Zagrebu sutora Igora Uranića.