Pedagoška djelatnost kroz likovne radionice - Miklošević, Željka (2009)
Rad daje pregled muzejskih likovnih radionica namjenjenih polaznicima osnovnih i srednjih škola koje likovnom metodologijom, a muzejskim konceptom imaju za cilj senzibilizaciju i učenje o baštini općenito
Projekt MZOS
HRV