Kaptol-Čemernica(istraživanje 2007.) - Potrebica, Hrvoje (Array, 2008)
Rad je prethodno priopćenje o rezultatima revizijskog istraživanja na tumulu XI na nekropoli Kaptol-Čemernica u sezoni 2007. Tumul je prvi put istraživan 1971. kada nije bilo nikakvih rezultata, a ove godine je pronađena monumentalna grobna komora sa kneževskim grobom koji je između ostalog sadržavao i drugi askos pronađen na ovoj nekropoli.