Lobor- Majka Božja Gorska - Filipec, Krešimir (2007)
U sklopu sveobuhvatne sanacije i obnove crkve Majke Božje Gorske u Loboru, nastavljena su zaštitna arheološka istraživanja i konzervatorski radovi.Istraživanja su provedena iznad barokne kripte i u jugozapadnom kutu poligonalne cinkture.
Projekt MZOS
HRV