Lumbarda-Sutivan (sezona 2007.) - Potrebica, Hrvoje (Array, 2008)
Rad je prethodno priopćenje o istraživanjima na kasnoantičkom i bizantskom kompleksu na nalzištu Sutivan u Lumbardi tijekom sezone 2007.