Kratki nacrt kristijanizacije Hrvatskog dijela Panonije u ranom srednjem vijeku. - Filipec, Krešimir (2008)
U radu se govori o povijesnim izvorima i arheološkim nalazima koji nam govore o tijeku kristijanizacije južne Panonije od vremena kad su se Slaveni naselili u 6. stoljeću.
Projekt MZOS
HRV