Žene na predrimskim grčkim natpisima srednje Dalmacije - Marohnić, Jelena (2009)
Najava analize ženska imena s kamenih grčkih natpisa srednje Dalmacije datiranih od IV. do I. st. pr. Kr. u kontekstu novijeg komparativnog epigrafskog materijala.
Projekt MZOS
HRV