Problem kronologije grobalja 9. i 10. stoljeća u sjevernoj Hrvatskoj - Filipec, Krešimir (2009)
U radu se razmatraju ranosrednjovjekovna slavenska groblja na području današnje sjeverne Hrvatske (južna Panonija), te se predlaže podjela tih grobalja u šest skupina i njihovo vremensko opredjeljivanje.
Projekt MZOS
HRV