Terenski seminar iz povijesnih znanosti, Turska kosa - Topusko 2007. i 2008. godine - Kuntić-Makvić, Bruna (2009)
Prikaz i kratki opis predavanja i događanja na terenskim seminarima organiziranima u Topuskom za vrijeme arheoloških istraživanja na lokalitetu Turska kosa.
Projekt MZOS
HRV