Peloponežani na Visu? - Crnković, Koraljka; Čargo, Boris; Kuntić-Makvić, Bruna (2009)
Najava čitanja, povijesnog tumačenja i prepjeva natpisa s nadgrobnog spomenika obitelji Vasiliou iz 19. st.
Projekt MZOS
HRV