Prikaz knjige: Gavin Kendall, Ian Woodward i Zlatko Skrbis: The Sociology of Cosmopolitanism: Globalization, Identity, Culture and Government - Grgurinović, Ivona (Array, 2010)
U radu se prikazuje knjiga The Sociology of Cosmopolitanism: Globalization, Identity, Culture and Government, autori Gavin Kendall, Ian Woodward i Zlatko Skrbis ; Palgrave MacMillan, 2009