Veleizdajnički proces u Zagrebu 1909. godine - Holjevac, Željko (Array, 2009)
U radu se analizira povijesni kontekst procesa protiv Srba optuženih za veleizdaju protiv Austro-Ugarske u Zagrebu 1909. godine.