Otpor Zrinskih i Frankopana Beču - Holjevac, Željko (2009)
Rad tematizira pripreme za pobunu i pobunu Zrinskih i Frankopana u Hrvatskoj 1669-1671. protiv bečkog središta kao hrvatsku inačicu francuske "Fronde".
Projekt MZOS
HRV