Uz temu - Filozofija slobodnoga vremena i športa - Zagorac, Ivana (2009)
Tekst je uvodnik u temat "Filozofija slobodnoga vremena i športa". Opisuje ishodišta tog problemskog područja te se osvrće na ključne teme i područja istraživanja.
Projekt MZOS
HRV