5. Bioetički forum za jugoistočnu Europu, »Bioetika između religije i sekularizma« - Zagorac, Ivana (Array, 2009)
Prikaz događanja vezanih uz održavanje međunarodne konferencije "Bioetika između religije i sekularizma", održane u Sarajevu od 19. do 21. studenoga 2009. godine.