8. "Lošinjski dani bioetike" - Jurić, Hrvoje, filozof (2009)
Članak predstavlja prikaz osme po redu znanstveno-kulturne manifestacije "Lošinjski dani bioetike", koja je održana od 17. do 20. svibnja 2009. u Malom Lošinju, u organizaciji Hrvatskog filozofskog društva, Hrvatskog bioetičkog društva i Grada Malog Lošinja.
Projekt MZOS
HRV