Prikaz dvije knjige autora Klausa Prangea: Schlüsselwerke der Pädagogik. Band 1. Von Plato bis Hegel. Band 2. Von Fröbel bis Luhman bis Hegel. Stuttgart: Kohlhammer, 2008 i 2009. - Palekčić, Marko (2009)
Palekčić, M. (2009). Ključna djela pedagogije. Prikaz studija Klaus Prange (2008). Schlüsselwerke der Pädagogik. Band 1. Von Plato bis Hegel. Stuttgart: Kohlhammer.(hrvatski: Klaus Prange (2008). Ključna djela pedagogije. Svezak 1. Od Platona do Hegela. Stuttgart: Kohlhammer.) Palekčić, M.Ključna djela pedagogije. Prikaz studije: Klaus Prange (2009). Schlüsselwerke der Pädagogik. Band 2. Von Fröbel bis Luhman bis Hegel. Stuttgart: Kohlhammer. (hrvatski. Klaus Prange (2009). Ključna djela pedagogije. Svezak 2.Od Frebela do Luhman. Stuttgart: Kohlhammer
HRV