Za sablazan i skandale - Milanko, Andrea (Array, 2010)
Rad problematizira prvu Kaštelanovu pjesničku zbirku Crveni konj nakon 70 godina od njezina objavljivanja. Autorica se osvrće na prijašnju recepciju te zbirke te unutar tekstualnog pristupa raspravlja o ranoj Kaštelanovoj poetici.