Trinaesti egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (2010)
U prosincu 2009. održan je trinaesti Egejski seminar Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Gostujuća predavačica bila je dr. sc. Marta Guzowska, a naslovi njenih predavanja "Penelope and Helen at work. Weaving in the Aegean style in Bronze Age Troia" i "Luxury versus austerity. Importing Aegean lifestyle to Troia".
Projekt MZOS
HRV