Tihana Petrović Leš, ur.: Etnolog Vitomir Belaj. Zbornik radova povodom 70. rođendana Vitomira Belaja - Kelemen, Petra (Array, 2010)
Rad je prikaz zbornika radova pod nazivom "Etnolog Vitomir Belaj. Zbornik radova povodom 70. rođendana Vitomira Belaja".