Rekonstruirana povijest karikature u Hrvatskoj - Magaš Bilandžić, Lovorka (Array, 2010)
Članak je prikaz knjige "Povijest karikature u Hrvatskoj do 1940. godine" Frane Dulibića koja je 2009. izašla u izdanju Leykam internationala.