Tijelo u romanu Gain Richarda Powersa - Grgas-Mufa, Stipe (2010)
U radu se iščitava reprezentacija tijela u romanu Gain Richarda Powersa. Autor situira tu problematiku u širi kontekst američkog identiteta ali i dinamiku kapitalističkog sustava.
Projekt MZOS
HRV