Monografija Gospina splitskog svetišta - Trška, Tanja (Array, 2010)
Prikaz izdanja "Kapucinski samostan i svetište Gospe od Pojišana u Splitu: zbornik radova sa znanstvenog skupa održanog u povodu 100. obljetnice dolaska kapucina na Pojišan (Split, 27. svibnja 2009.)", (ur.) Arsen Duplančić, Split: Kapucinski samostan Gospe od Pojišana, 2010.