Psihotehnika - osvrt na njezin nastanak, uspon i prestanak - 1. dio - Matešić, Krunoslav, st. (2010)
Psihotehnika je povijesni naziv za primijenjenu psihologiju. U člancima se daje kratki povijesni prikaz nastanka, razvoja i prestanka postojanja psihotehnike. Detaljnije je obrađena psihotehnika u Hrvatskoj.
HRV