Jedna mogućnost pristupa romanu Zločin i kazna F. M. Dostojevskoga u srednjoj školi - Pandžić, Vlado (1978)
Roman Zločin i kazna F. M. Dostojevskoga izaziva čitateljsku pozornost diljem svijeta. To je odlučan poticaj za istraživanje mogućnosti nastavnih pristupa tom romanu u hrvatskim srednjim školama. Na temelju istraživačkih rezultata ponuđen je zanimljiv metodički model školske interpretacije toga romana.
HRV