Fikcionalnost mudrosti (Ivo Andrić: "Znakovi pored puta") - Bogutovac, Dubravka (Array, 2010)
Rad predstavlja prikaz „Znakova pored puta“ Ive Andrića u izdanju zagebačke Prosvjete. Prikaz daje nacrt jednog od mogućih smjerova novoga čitanja toga teksta.