Proizvodnja doživljaja (Vladan Desnica: "Hotimično iskustvo") - Bogutovac, Dubravka (Array, 2009)
Rad daje prikaz knjige diskurzivne proze Vladana Desnice "Hotimično iskustvo". Posebna pozornost pridaje se problemu konstrukcije doživljaja/identiteta/diskursa.