Kraljica Olimpijada, majka Aleksandra Velikog - Gračanin, Hrvoje (Array, 2011)
Popularizacijski rad o životu i vladavini kraljice Olimpijade, supruge makedonskog kralja Filipa II. i majke Aleksandra Velikog.